af000067: Fascisme nooit meer - Agitat; AFF; Goeman, Eric
"Affiche uitgegeven in 1981 door het Anti-Fascistisch Front (AFF) tegen het fascisme. Tekst: Fascisme nooit meer. 8 mei 1981, Gent betoging, vertrek Wilsonplein (Zuidpark) 18.30 u. Om 20.00 u. zaal Vooruit strijdmeeting. Om 22.00 u. fuif. Organisatie A.F.F. Inkomprijs: 50 fr. Kasteellaan 255, 9000 Gent, Tel. 091/25.30.98 Agitatdruk. Ver. uitg. Goeman Eric, Hortensiastraat 40, Gent. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"