af000231: Feest van den Arbeid. Algemeen programma van het arbeiders-feest - Colier, Robert; Volksdrukkerij; BWP-afdeling Gent
"Affiche van Robert Colier uitgegeven in 1921 door de Belgische Werkliedenpartij (BWP) Gent voor de Dag van de Arbeid. Tekst: Feest van den Arbeid. Belgische Werkliedenpartij.-Afd. Gent. Algemeen programma van het arbeiders-feest. Mei-avond. Aankondiging van het Arbeiders-Feest door de groote klok Roeland en door Beiaardspel. Van 6 tot 7 uur beiaard concert op het Belfort. Om 6 uur, Plechtige inhuldiging der Vlag van het Socialistisch Onderwijzers-Syndikaat van Gent, in het Feestlokaal Vooruit, St-Pietersnieuwstraat. Om 8 uur, Inhuldiging van het Vaandel der Gentsche Accordeonisten in het lokaal Ons Huis Vrijdagmarkt en den Tooneelkring Defuisseaux. Toespraak door gezel Vergeylen. Wijkclub Plezante Vest (Jan Volders). - Om 8 uur wandeling met muziek door de straten van de wijk. Toespraak door gezel Rogghé en Concert. Wijkclub St. Lievensstraat. - Om 8 uur Gratis Bal met versiering der zaal. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"