af014785: Tous ensemble tegen het Vlaams Blok - Interrégionale du Front Antifasciste; Van Hecke, Willy (2002)
"Affiche uitgegeven in (2002) door de Interrégionale du Front Antifasciste tegen het Vlaams Blok. Afbeelding: tekening van een hakenkruis met hoofd, hand, voeten en drie pijlen die ernaar wijzen. Tekst: TOUS ENSEMBLE TEGEN het VLAAMS BLOK. Inter-Régionale du FRONT ANTI FASCISTE. EDITEUR RESPONSABLE: Willy VAN HECKE, 129 Rue Kelle, 1150 Bruxelles. Tél/fax: 02/770.13.78. Exempt de timbre. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"