fo020010: Gust de wortelschreper - Rol
"Zwart-witfoto van Gust Buysse (Gust de wortelschreper) tijdens zijn wereldrecordpoging wortels schrepen in een tent aan Sint-Jacobs tijdens de Gentse Feesten van 1978. Onder de aanwezigen o.a. Walter De Buck. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"