fo021567: Studentenactie - Rol
"Zwart-witfoto van een tram met affiches waarop opgeroepen wordt tot een nationale studentenbetoging, jaren 1980. Opschrift: De Bondt - Bosmans - Eyskens - Coens STOP Nuho-univ samen nationale betoging dond. 26 nov. 15 u rogierplein brussel. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"