vl000004: Maatschappij van Onderlingen Bijstand Ziekenbond Moyson, Sint-Niklaas, 1900
"Vaandel van de Onderlingen Bijstand Ziekenbond Moyson van Sint-Niklaas van 1900. Centraal: twee ineengestrengelde handen, met rondom een dubbele gouden biais. Franjes in goudkleurige metaaldraad. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"