Beste Bertrand Russell... : een keuze uit zijn correspondentie met het publiek 1950-1968 - Russell, Bertrand; Feinberg, Barry; Kasrils, Ronald (Utrecht: Bruna; Antwerpen, 1971)
"ingeleid en geredigeerd door Barry Feinberg en Ronald Kasrils"