fo013529: Deelnemers internationaal congres van Boek en Papier in Zwitserland
"Zwart-witfoto van de deelnemers van het congres van de centrale van boek en papier in Sint-Gallen (Zwitserland), juni 1953. Groepsfoto met o.a. Jean De Boé (1ste rij, 4de v.l.), Vanderoest en Bert Weber. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"