fo024611: Standbeeld Camille Huysmans
"Zwart-witfoto van Jos Van Eynde tijdens zijn toespraak bij de onthulling van het standbeeld van Camille Huysmans, 24 april 1981 te Antwerpen. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"