36 zangen voor het volk [Bladmuziek] : derde bundel (Gent: Gentsche Soc. Werkersvereeniging, 1909)
"Deze bundel bevat volgende liederen :Socialisten-MarschDe Wees van den CommunardRecht voor allenOnze fabrieksmeisjesVereering der drie Achten't Is MeiDe KreetTer herinnering aan Edm. Van BeverenVrijheidsliedKent gij dat Land?De Oude PropagandistHet stemrecht voor elkeenDe arme DichterDe vijanden van 't blad VooruitWeversliedWij zijn het VolkMoederangstDe zondebok of dat hebben de socialisten gedaanGeorgetjeHelpt uw BroedersOns Hart verkrijgt gij nooitKatholiek of LiberaalWie en wat zijn wijHulde aan den ArbeidDe Zorg voor Werkerskinderen en BloemenDe Algemeene WerkstakingBezitters, denkt gij daar aan!De Smid van de VredeHet Volk is niet rijpLotelingsliedSocialistische ZangWeg met meervoudig StemrechtBanierzangDe Leering van ChristusLa CarmagnoleLa Marseillaise"