Breek uw band ! [Bladmuziek] : stap-gezang in volkstrant voor vierstemmig mannenkoor - Broeckx, Jan; De Weert, Ernest; Liekens, Frans
"Vrije Vlaamsche bewerking door Ernest De Weert en Frans Liekens ; naar het Engelsch van Adrian Ross ; getoonzet door Jan Broeckx Met de hand geschreven partituur bestemd voor de koordirigent"