af007278: The naked civil servant - HCB (1983)
"Affiche uitgegeven in 1983 door het Homocentrum Brussel (HCB) voor een filmvertoning. Afbeelding: zwart-witfoto van John Hurt als Quentin Crisp in de film The Naked Civil Servant. Tekst: HOMOCENTRUM BRUSSEL ORGANISEERT: film the naked civil servant 4 februari 1983 20.30u rijke klarencentrum rijke klarenstraat 24, 1000 BRUSSEL toegang 100 fr hcb-leden 60 fr. verant. uitg.: h.c.b. brussel. vvz/art. 183. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"