fo025279: Protest tegen kernenergie - Schellens, Edward
"Zwart-witfoto van een protestactie tegen kernenergie. Groot spandoek met tekst: Beter nu aktief dan morgen radio-aktief. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"