fo006334: Vorming voor bouwarbeiders - Waro
"Zwart-witfoto bouwarbeiders die vorming krijgen. Opschrift achteraan: Een theoretische les van plan-lezen in het bouwvak. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"