543.424: Dossier betreffende het nationaal congres van 22-23 juni en het verkiezingscongres van 8 september 1985, het actualiteitscongres van 25 oktober 1986, het administratief congres van 15 maart, het politiek congres van 10 oktober en het nationaal congres verkiezingsprogramma van 22 november 1987 - SP-federatie Antwerpen
"Collection: BWP/BSP/SP/sp.a-federatie Antwerpen; Series: 543: Archief van de BSP/SP/sp.a-federatie Antwerpen; Level of description: File"