Haalbare cultuur voor iedereen : het is een fundamenteel recht voor mensen in armoede dat ze kunnen deelnemen aan het cultureel leven - Maris, Jan (Antwerpen: Antwerps Platform Generatiearmen; Vlaams Forum Armoedebestrijding, 2002)
"tekst : Jan Maris"