fo021005: Tentenkamp VAKS in Doel (1981)
"Zwart-witfoto van een aantal affiches aan de tent van het Rode Kruis op het tentenkamp in Doel, georganiseerd door VAKS, in 1981. Daar werd een weekend lang gediscussieerd over hoe het verder moest met de antinucleaire strijd. Opschirft op affiches: Kernenergie leidt tot politiestaat ... FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"