af005211: Meer natuur met de groene hoofdstruktuur - Natuurreservaten; Durinck, Paul
"Affiche uitgegeven in 1994 door Natuurreservaten voor een campagne voor meer natuur. Afbeelding: boom. Tekst: Meer natuur met de groene hoofdstruktuur. Natuurreservaten vzw, Kon. St. Mariastraat 105 • 1030 Brussel. Ver. uitg. Paul Durinck • Kon. St. Mariastraat 105 • 1030 Brussel. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"