fo011603: Opening van het volkshuis in Moerbeke-Waas - De Jonghe, Henri
"Zwart-witfoto van de toespraak van Gilbert Temmerman bij de opening van het volkshuis in Moerbeke-Waas. Opschrift achteraan: Moerbeke-Waas - Volksvertegenwoordiger Gilbert Temmerman aan het woord. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"