La Tribune des Services Publics (Bruxelles: [L. Uytroever]; L. Coenen)
"Zie ook: De Tribune der Openbare Diensten ; Ondertitel : Organe mensuel de la Centrale V.V.: Le Travailleur des Services Publics V.A.: La Tribune Periodiciteit: maandelijks Hoofdredactie: L. Uytroever, Maison du Peuple, Bruxelles Beheer/Administratie: Maison du Peuple, Bruxelles Drukker/Drukkerij: S.A. Volksontvoogding, rue Lieven de Winne 27, Gent / La Presse Socialiste, société coopérative (jul 1931) / L. Coenen, ch. de Waterloo 130, Bruxelles (jul 1931)"