af003476: Jan Vandenboer - SP; Butenaerts, Paul (1982)
"Affiche uitgegeven in 1982 door de Socialistische Partij (SP) (Hasselt) voor de gemeenteraadsverkiezingen. Afbeelding: foto van Jan Vandenboer. Tekst: Nieuw Hasselt naar uw zin. JAN VANDENBOER 5de KANDIDAAT SP 1. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"