af014525: Socialisme is de toekomst - Drukkerij Excelsior; BSP (1958)
"Affiche uitgegeven in 1958 door de Belgische Socialistische Partij (BSP) voor de gemeenteraadsverkiezingen in Antwerpen. Afbeelding: zwart-witfoto van een mensenmassa. Tekst: BSP. Socialisme is de toekomst. Vrij van zegel. – Gemeenteverkiezingen 1958. Drukkerij Excelsior, Somersstraat, 22, Antwerpen. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"