Een terugblik : proeve eener geschiedenis der Gentsche Arbeidersbeweging gedurende de 19e eeuw - Avanti; Anseele, Edward (Gent: Volksdrukkerij, 1908)
"Avanti ; met naschrift door E. Anseele Collectie Vrijzinnige WerkmansbibliotheekBibliotheek E. Anseele"