fo002588: 50 jaar BTB, Belgische Transportarbeidersbond
"Zwart-witfoto van een optocht van de BTB (Belgische Transportarbeidersbond), 50 jaar, in Gent naar aanleiding van de 7u dag- 40u werkweek, 1936. Zicht op de kop van de stoet met vakbondsleiders. v.l.n.r.: Gustaaf Gillis, Marinus De Rycke, Gustaaf Bracke, Albert De Meyer, Philemon De Witte FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"