vl000526: Socialistische Mutualiteit Bond Moyson gewest Aalst
"Vlag van de Bond Moyson Socialistische Mutualiteit van het Gewest Aalst 1899. Centraal het symbool van de Socialistische Mutualiteit, de letters S en M in een witte driehoek. Goudkleurige franjes. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"