vl000997: Vriendenkring Socialistische Gepensioneerden 1969, Strombeek-Bever. - Waelkens
"Een roodkleurige vlag met centraal het symbool van de Socialistische Partij: 2 ineengestrengelde handen met daarboven een roos. Daaronder het schild van Strombeek- Bever. Tekst: Vriendenkring Socialistische Gepensioneerden 1969, Strombeek-Bever ."