fo026175: ABVV (Algemeen Belgisch Vakverbond) staking 24 u, betoging Gent 1982 - Colruyt, Lieve
"©Lieve Colruyt Zwart-witfoto van de betogers in Gent bij de 24u staking ABVV. (Algemeen Belgisch Vakverbond),1982. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"