Bondgenoten in veiligheid : het Palme-rapport : een programma voor ontwapening - Palme, Olof; Leurdijk, D.; Piek, W.; Smit, J.; Vosskühler, K. (Alphen aan den Rijn: Sijthoff, 1982)
"Het rapport van de Onafhankelijke Commissie voor Ontwapenings- en Veiligheidsvraagstukken onder voorzitterschap van Olaf Palme"