af014883: Oraal, vaginaal, anaal. En verbaal? - Lagrange, Marc; LDV; Sensoa; Lambrechts, Chris (2005)
"Affiche ontworpen door Marc Lagrange, uitgegeven in 2005 door Sensoa voor de voorlichtingscampagne Praat over seks. Afbeelding: kleurenfoto van een naakt heterokoppel in een zetel, elk met een balkje over de mond. Tekst: Oraal, vaginaal, anaal. En verbaal? Zeg beter meteen waar je je goed bij voelt. Wat je verwacht, waar je grenzen liggen. En vraag van je partner hetzelfde. Want goeie afspraken maken goeie seks. SENSOA PRAAT OVER SEKS. LDV - Photography: www.lagrange.be with Polaroid 809 - Hair & Make-up: An Graré at www.modelsoffice.com - V.u. Chris Lambrechts, Kipdorpvest 48a, 2000 Antwerpen - Niet op of langs de openbare weg uithangen. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"