fo004733: Manifestatie van bouwarbeiders in Brussel - Leiseroff, M.
"Zwart-witfoto van een manifestatie van bouwarbeiders in Brussel, september 1932. Opschrift op spandoek: De bazen van de bouw hongeren hun arbeiders uit! De werklieden bereiden zich tot den aanval voor! FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"