fo028366: Zonder titel - Lotar, Eli
"Zwart-witfoto van een tafereel in een café of bar. Op de voorgrond links zitten 2 vrouwen aan een tafel, op de achtergrond zit er een pianist, een saxofonist en een drummer, L'Arrêt Facultatif, rond 1929. Eli Lotar. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"