fo017599: Coöperatieve Samenwerkende Maatschappij Vooruit - Sacré, Edmond
"Zwart-witfoto van de eerste De Groote Magazijnen, kledings-, schoen- en ellegoedwinkel van de SM Vooruit. Gent, Vrijdagmarkt in 1894, de brand van de magazijnen in 1897, de onderste foto's zijn van het eerste feestlokaal van Vooruit in de Bagattenstraat. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"