Alphonse Vandenhouten, correspondant belge de la 1ère Internationale (1842-1894) - Kuypers, Julien (Bruxelles: Institut Emile Vandervelde, 1965)
"Julien Kuypers Bibliotheek Camille HuysmansOverdruk uit Socialisme, nr. 67, januari 1965"