pr000963: Jan Baghus - Van den Berghe, Frits (Koekoek 2(1933)48)
"Prent in zwart-wit voorstellend een portret van Jan Baghus. Verschenen in Koekoek : humoristisch weekblad van Vooruit, 30 maart 1933. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"