af002817: Debatavond Zaïre - Alsteens, Gerard; Jongsocialisten Dendermonde; Van den Broeck, Eddy
"Affiche van Gerard Alsteens (GAL) uitgegeven in 1979 door de Jongsocialisten (JS) Dendermonde voor een debatavond over Zaïre. Tekst: Debatavond Zaïre. Organisatie Jongsocialisten Dendermonde. Inleiding, moderator: G. Poppe, BRT. Panel: H. Dierickx, nat. voorz. JS; R. Van Den Bogaert, Zaïre kenner; L. Van Velthoven, BSP. Vrijdag 27 4 79 Potterken Dendermonde 20u. Verantw. uitg.: E. Van den Broeck, Otterstraat 111, 9330 Dendermonde. Vrij van zegel: art. 198. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"