Mark Braet - Bonneure, Fernand; Braet, Jan; Debunne, Georges ([Brugge]: Comité Mark 70, 1995)
"bijdragen van Bonneure Fernand, Braet Jan, Debunne Georges... et al. Extra editie De Rode Vaan, 17 november 1995Gedrukt op 500 exemplaren naar aanleiding van de 70ste verjaardag van Mark Braet"