af005940: Boerderij der dieren - De Landtsheer; Herman Gorterkring
"Affiche uitgegeven in 1982 door de Herman Gorterkring voor de toneelvoorstelling Boerderij der dieren. Tekst: Herman Gortergezelschap, arbeidersteater - Lokeren. Boerderij der dieren (animal farm). Roman van George Orwell. Eigen bewerking. Regie: Mark Peeters. Zaterdag 20 en zondag 21 november 1982 telkens te 20.15 u. Toegangsprijs: 120 fr. 100 fr. (cjp en +3). Torenzaal, Torenstraat 1. Druk De Landtsheer tel. 091/48.54.32. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"