st001166: C.C.B.V. Vogelbescherming, Anti Jacht trekvogels
"Sticker uitgebracht bij de oprichting Aktie Anti-Jacht tegen trekvogels. Tekst: NEEN.. Geen Jacht op Trekvogels ! Aktie Anti-Jacht C.C.B.V. Afbeelding: een jager die een vogel schiet in volle vlucht. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"