af008553: 6 uren voor Palestina - Agalev; AIB; Belgisch-Palestijnse Vereniging; Derde Wereldraad; KVS; MLB; Rode Jeugd; WOS; Oxfam-Wereldwinkel; Merckx, Linda (1989)
"Affiche uitgegeven in 1989 door Agalev, Anti-Imperialistische Bond (AIB), Belgisch-Palestijnse vereniging, Derde Wereldraad, Koninklijke Vlaamse Schouwburg (KVS), Marxistisch-Leninistische Beweging (MLB), Partij Van De Arbeid (PVDA), Rode Jeugd (RJ), WOS en Oxfam-Wereldwinkels voor solidariteit met Palestina. Afbeelding: zwart-witfoto van het hoofd van een schreeuwende vrouw met Palestijnse hoofddoek om en een hand die het vredesteken maakt. Tekst: 6 UREN VOOR PALESTINA. PROGRAMMA. Doorlopens info-stands - info-debatten - film - video. Doorlopend kinderanimatie. lekker eten. Arabische dans-zang en muziek. fuif. ZATERDAG 18 MAART 1989. ZAAL 'ONS HUIS' vanaf 15.00 u. Goudsbloemstraat 28 3000 Leuven - steunkaarten 50 of 100 fr - Org.: Agalev - AIB - Belgisch-Palestijnse vereniging - Derde Wereldraad - KVS - MLB - PVDA - RJ - WOS - WW - V.U. en kontaktadres: Linda Merckx Gemeentestraat 3000 Leuven tel: 016/25 89 50. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"