fo012594: Koninklijke familie met Leopold III en Lilian Baels - Actualit; Champroux, Georges
"© CISAC member Zwart-witfoto van de koninklijke familie met Leopold III, Lilian Baels, Boudewijn, Albert en Josephine Charlotte. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"