sch000471: Faubourg - Wilchar
"Schilderij op hardboard met het zicht op een buitenwijk met een weg, een waterplas en enkele gebouwen. Rechtsonder gesigneerd: Wilchar '61. Op de achterzijde staan de teksten 'Faubourg' en 'R.EEE / Ro-6-10-62'. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"