003.00599: Briefwisseling betreffende samenstelling van het Comité voor Veiligheid en Gezondheid bij de firma Picanol, een dreigend conflict over de verplichting om door staking verloren uren in te halen bij Picanol en de tussenkomst van een sociale bemiddelaar - BWP-afdeling Kortrijk
"Collection: BWP/BSP/SP-afdeling Kortrijk; Biografie: De federatie Kortrijk was een van de vele regionale federaties van de Belgische Werkliedenpartij. De partijfederaties waren lange tijd op arrondissementele basis georganiseerd. Het zwaartepunt van de federatie lag overigens niet in Kortrijk, maar in het rode ‘bolwerk’ Menen. Level of description: Item; Series: 003: Archief van BWP-afdeling Kortrijk"