vl000737: Assuance mutuelle de la maison du Peuple - Valenduc, L.
"Vlag van de Assuance Mutuelle de la maison du Peuple, Bruxelles, 1896. Centraal op een rood veld: twee ineengestrengelde handen met errond een lauwerkrans. Goudkleurige franjes"