af017231: Voor steun aan bevrijdende projekten. Wenskaarten - Socialistische Solidariteit (1985)
"Affiche uitgegeven in (1985) door Socialistische Solidariteit voor de verkoop van wenskaarten. Tekst: Voor steun aan bevrijdende projekten WENSKAARTEN Uit Chili, Nicaragua, El Salvador, Mozambique 5 voor 100 F. met briefomslagen. Socialistische Solidariteit. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"