Dees De Bruyne : een schilderkunstig leven - Ertvelt, Walter (Gent: Waterfront; Gent: New Goff, 2015)
"Samenstelling en eindredactie: Walter Ertvelt Boek verschenen ter gelegenheid van de hommage-expositie in het Museum Dr. Guislain te Gent van 13 maart 2015 tot en met 31 mei 2015"