fo029253: Socialistische Vrouwen - Volksgazet
"Zwart-witfoto van een koffietafel van de Socialistische Vrouwen in het Volkshuis van Rums op 30 augustus 1963, , dit ter gelegenheid van het 50-jarig huwelijksjubileum van de echtelingen Van Linden FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"