598.268: Tommelein voor het tuintje van Hendrik de Man, (foto in mapje met opschrift "Greng/Murtensee CH begrafenis"), Greng - Fonds Familie De Man
"Collection: Familie de Man; Series: 598.A.7.9: Foto’s; Level of description: File"