bt001254: Société Générale Coopérative Département Micheroux, usine de Micheroux - Moutschen, Jos
"Collection: Dossier betreffende geleden oorlogsschade aan het fabriekencomplex te Micheroux.; Series: Dossier betreffende geleden oorlogsschade aan het fabriekencomplex te Micheroux."