fo007696: Statutair congres van het ABVV in Ronse (1962)
"Zwart-witfoto van Louis Major die spreekt op het statutair congres van het ABVV in Ronse, 1962. Opschrift achteraan: Kd. L. Major aan het woord. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"