543.490: Omzendbrieven, agenda’s en verslagen van het uitvoerend bestuur van de SP Antwerpse arrondissementsfederatie - SP-federatie Antwerpen
"Collection: BWP/BSP/SP/sp.a-federatie Antwerpen; Series: 543: Archief van de BSP/SP/sp.a-federatie Antwerpen; Level of description: File"